Onze kernwaarden

Op ods De Engelenberg staan we samen voor uitdagend onderwijs, dat is terug te vinden in ons dalton onderwijs. We zijn openminded en kijken altijd naar wat er wel mogelijk is. Dat lees je terug in onze kernwaarden.

Ptf7479

Illustraties Vakbekwaam2

We leren samen

Op ods De Engelenberg zetten we stevig in op de basisvaardigheden rekenen, taal/lezen, spelling en burgerschap. Dit doen we vanuit gedeelde verantwoordelijkheid. Alleen ga je sneller misschien. Maar samen kom je verder en heb je meer plezier bovendien.

Illustraties Passend Onderwijs

We werken samen

Samen bereik je meer. Op ods De Engelenberg passen we coöperatieve werkvormen toe en werken we regelmatig groepsdoorbrekend.

Kameel

We leven samen

Saamhorigheid vinden we op ods De Engelenberg erg belangrijk. Samen leven vraagt om cognitieve en sociale vaardigheden. We ondersteunen onze leerlingen bij de ontwikkeling tot zelfbewuste, positief kritische en verantwoordelijke tieners.

Illustraties Betrokken

We zijn samen nieuwsgierig

Met een nieuwsgierige en onbevangen houding ontdek en leer je meer. Op ods De Engelenberg stimuleren we dat met uitdagend onderwijs, elke dag opnieuw.

Ptf7617

Ontmoet ons team

Het onderwijsteam op ods De Engelenberg is betrokken, professioneel en enthousiast. Samen geven ze op een zo goed mogelijke wijze invulling aan onze kernwaarden. En dagen ze onze leerlingen uit dat ook te doen!

Ons team